به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از خرم آباد، مومیوند امروز در اتاق فکر دانشگاه و صنعت که در محل اداره کل صنعت، معدن و تجارت لرستان برگزار شد با اشاره به برخی مزیت های مناطق ویژه اقتصادی همچون معافیت های مالیاتی و گمرگی و بازاریابی گفت: 70 درصد صنایع موجود در استان لرستان جزو صنایع معدنی هستند و که مهمترین عامل ایجاد آنها وجود صنایع معدنی استان است.
وی با بیان اینکه صنایع معدنی پیکره صنعت استان را تشکیل می دهند افزود: رویکردی که وجود دارد این است که صنایع معدنی استان به چند ماده معدنی خاص محدود شده است و صنعت سنگ نیز بیشترین سهم را در بین این مواد معدنی به خود اختصاص داده است.
مشاور اداره کل صنعت، معدن و تجارت لرستان با اشاره به اینکه سنگ گوهره از سنگ های منحصر به فرد لرستان است گفت: یک سری قابلیت های معدنی دیگر نیز در استان لرستان وجود دارد که متاسفانه در ادوار گذشته از آنها توجه آنچنانی نشده است؛ اما استانهای دیگر در حال بهره برداری از معادن ما هستند و با استفاده از آنها ارزش افزوده و اشتغال بالایی ایجاد کرده اند.
مومیوند ادامه داد: در چند ماه اخیر اداره کل صنعت، معدن و تجارت و اداره کل زمین شناسی و اکتشافات استان لرستان توجه ویژه ای به زنجیره ارزش در حوزه معدن و صنایع معدنی داشته اند که امیدواریم نتیجه بخش باشد.
وی در ادامه به ظرفیت های منطقه ویژه اقتصادی ازنا اشاره کرد و افزود: منطقه ویژه اقتصادی از مزیت های استان لرستان است؛ اما متاسفانه به آن توجه نشده است. این منطقه جزو اولین مناطق اقتصادی بوده است که در غرب کشور تاسیس شده است.
مشاور مدیر کل صنعت، معدن و تجارت لرستان با بیان اینکه مطالعات بسیار خوبی در منطقه ویژه اقتصادی ازنا صورت گرفته و این منطقه از زمینه مناسبی برای ورود سرمایه و سرمایه گذار برخوردار است گفت: یکی از مناطق مناسب برای سرمایه گذاری در استان منطقه ویژه اقتصادی ازنا است.